IT-beheer en clouddiensten

Wij kunnen uw huidige IT-omgeving beheren, een nieuwe serveromgeving voor u creëren of uw kantoor migreren naar uw eigen private cloud(VPS).


ML350_Gen9_rack_Bezel_FT

IT- & Serverbeheer

Heeft u een on-premise (terminal)server of wenst u uw huidige te vervangen? IT4Speech is een fullservice IT-leverancier. Graag helpen wij u met het beheer, onderhoud en vernieuwing van uw interne IT-omgeving. IT4Speech kenmerkt zich door een uitstekende service versus een scherpe prijs.

Lees meer ->

IT4Cloud

Clouddiensten

Wilt u uw kantoor migreren naar de cloud, of bent u op zoek naar een andere leverancier? ITSpeech levert veschillende cloudoplossingen passend bij uw wensen en eisen. Van een complete VPS tot Office 365.

Lees meer ->

IT- & Serverbeheer

Uw huidige IT-omgeving migreren

De experts van IT4Speech adviseren u graag over welke on-premise of cloud oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Op basis van een analyse en uw toekomstvisie wordt er een adviesrapport opgesteld waarin staat beschreven welke stappen genomen moeten worden.

IT4Speech helpt uw kantoor migreren naar de public cloud met Microsoft (Office 365/Azure) of Google. Indien een private Cloud-oplossing het beste bij uw organisatie past kan er worden gekozen voor de een VPS, zodat al uw data en programma’s op uw eigen cloudomgeving staan.

Indien u kiest voor de migratie naar een on-premise (terminal) server omgeving adviseert IT4Speech ook in servers, passende bij het aantal gebruikers en te gebruiken applicaties. Een groot pluspunt is dat u bij IT4Speech altijd de scherpste prijs krijgt op hardware, zonder in te leveren op service en kwaliteit.

 

Beheer uit handen geven

U kunt de volledige verantwoordelijkheid voor het beheren van uw ICT-infrastructuur overdragen aan IT4Speech. Met behulp van verschillende monitoring tools, proactief beheer en kennisborging voert IT4Speech het volledige beheer uit van uw IT-omgeving. Hieronder valt ook het beheer van mobiele apparaten met behulp van Mobile Device Management tools. Met volledig beheer van IT4Speech kunt u zich weer volledig richten op uw primaire proces en zorgt IT4Speech voor de beschikbaarheid van de benodigde functionaliteit.

Naast het technische beheer van de infrastructuur ondersteunt IT4Speech ook het technisch beheer van uw applicaties. Onderdelen die daarbij de aandacht vragen zijn, incident-, change- en problem-management. Ook aandachtsgebieden zoals security management service management worden vastgelegd in een beheercontract, zodat u weet waar u aan toe bent.

Beheer is nagenoeg altijd maatwerk, afhankelijk van uw wensen en wat u uit handen wenst te geven. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IT-Diensten

Volledig beheer en onderhoud van uw server(s);
Remote en on-site support;
Migratie huidige server naar nieuwe server;
Migratie naar de cloud;
Applicatiebeheer;
Flexibele dienstverlening, fixed of o.b.v. uurtarief;
Hardware tegen zeer scherpe prijzen;

ML350_Gen9_tower_Bez_FT

Meer informatie over onze IT-dienstverlening?

Maak een afspraak.

Clouddiensten

Altijd, op ieder moment en op elk device uw vertrouwde bureaublad, applicaties en bestanden.

En laat uw medewerkers altijd, overal en met elk device de vertrouwde IT-omgeving kunnen benaderen van uw kantoor, maar dan vanuit uw private cloud. Uw private cloud zal aanvoelen alsof uw server bij u op kantoor staat, inclusief al uw data en applicaties. Daarnaast bent u verzekerd van de hoogt mogelijke beveiliging van uw data in een extra beveiligde datacenters. Vooraf weet u exact waar u aan toe bent. Geen hoge investering, maar een scherp maandelijks all-inclusief tarief waarbij u eenvoudig gebruikers kunt toevoegen en stopzetten.

Office 365 + IT4Cloud

Transparante tarieven

Dus geen onverwachte kosten

Nieuwste software

o.a. Windows Server 2012R2 en Office 2016

Snelle migratie

Met minimale werkonderbreking

Hoogst mogelijke beveiliging

Software- hardwarematig

Private Cloud (VPS)

Uw volledig (terminal) serveromgeving, inclusief applicaties, in de cloud op NL grondgebied. Overal toegankelijk via een RDP verbinding.

IT4Cloud virtual private server (VPS)

Nieuwste versie van Microsoft Office 2016

Microsoft Server 2012 R2 Exchange 2016

Alle data (bestanden + e-mail) op uw private cloudserver opgeslagen in Nederland

Server based applicaties binnen uw private cloud in Nederland

Volledig beheer, support en onderhoud

Extra hardwarematige firewall voor bescherming van uw interne netwerk

 

IT4Office 365

Uw volledige kantoor in cloud op basis van Microsoft Office 365. Perfect geschikt voor organisaties zonder serverbased applicaties

IT4Speech cloud met office 365

Nieuwste versie van Microsoft Office 365

Exchange Online

Alle uw data veilig opgeslagen binnen Microsoft Azure datacenters (West Europa)

Netwerkmappenstructuur zoals u gewend bent d.m.v. zeedrive

Extra hardwarematige firewall voor bescherming van uw interne netwerk

Meer informatie over veiligheid, tarieven en opties?

Bezoek IT4Cloud.nl