Digitaal dicteren

Uw specialist op het gebied van digitaal dicteren met al meer dan 10 jaar ervaring. Voor elke IT-omgeving of werkwijze hebben wij de perfecte dicteeroplossing. Van lokaal op uw server tot volledig in de cloud.

RedSpeak Dictation

Brengt dicteren naar de cloud

Het nieuwe tijdperk is aangebroken. Het begon met analoog dicteren, transformeerde naar digitaal dicteren en is nu geëvolueerd naar cloud digitaal dicteren. RedSpeak brengt digitaal dicteren naar de cloud met een uniek webbased cloudplatform. Klantenbehoeften zijn verandert. Geen dure lokale installaties meer, maar een installatievrije oplossing. Geen hoge aanvangsinvestering met pittige onderhoudskosten, maar een flexibel laag maandbedrag met automatische kosteloze updates. Geen restricties op hardware van andere merken, maar een volledig open platform waar de hardware van alle professionele dicteer merken gebruikt kan worden. RedSpeak Dictation kan worden uitgebreid met spraakherkenning voor automatische transcriptie, zie RedSpeak Back-end.

RedSpeak denkt met haar klanten mee en ontwikkeld door op basis van klantbehoeften. Bent u geïnteresseerd geraakt? U mag RedSpeak altijd kosteloos en vrijblijvend 30 dagen uitproberen.

Meer informatie?

Bezoek redspeak.nl

Op elk moment, dicteren en uitwerken.

Scherm redspeak met devices - installatievrij

Core benefits RedSpeak dictation


Volledige webbased dicteeromgeving in de cloud
Installatievrij, binnen 1 minuut starten
Eenvoudig uitgebreide workflows creëren tussen medewerkers en afdelingen
Brede ondersteuning van Olympus, Philips, Grundig en Infinity digitale recorders en voetpedalen
Inspreken via de smartphone app
Dictaten veilig uploaden via een versleutelde verbinding
Ondersteuning binnen Terminal Services, VMware & Citrix
Management rapportages
RedSpeak dictation portal in uw huisstijl

30 dagen kosteloos uitproberen?

Neem contact op

OLYMPUS Professional Dictation

Spreek in als een professional

Digitaal dicteren is één van de meest belangrijke tools die u als professional heeft om efficiënter, effectiever en prettiger te werken. Olympus begrijpt dit al ruim 20 jaar. Vanaf het analoge tot het digitale tijdperk op dit moment is Olympus een leidende fabrikant van digitale dicteer hardware. Producten van Olympus staan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, elegant ontwerp en natuurlijk ontzettend gebruiksvriendelijk en intuïtief. Bekende producten van Olympus zijn de DS-7000 en DS-3500 digitale recorders, het RS-31H voetpedaal en de DR-1200 en DR-2100 handmicrofoons. De hardware is voor u ontwikkeld zodat u maximaal comfort en productiviteit realiseert in uw dagelijkse werkzaamheden.

Video professionele dicteerlijn Olympus

High-end zakelijke dicteer hardware

DS-9000 Recorder

DR-2100 Handmicrofoon

AUDIO_DR-2100_RecMic__Product_front

ODDS Smartphone App

Olympus phone

RS-31H Voetpedaal

AUDIO_AS-2400_RS28H_2015__ProductTop_003

Olympus dicteer device op proef?

Neem contact op